Google Ads

Google Adwords

Aangezien meer dan 90% van de internetgebruikers hun zoektocht naar een product, dienst of firma online start, is gevonden worden in Google is belangrijker dan ooit. Consumenten bereiken tijdens hun online aankoopproces is dan ook cruciaal. Een goed opgezette Google AdWordscampagne zorgt ervoor dat jij online ‘in the right place at the right time’ bent.

Waarom kiezen voor Google Ads?

Meer leads genereren, werken aan naamsbekendheid of streven naar de eerste positie in de zoekresultaten… Afhankelijk van je doelstellingen biedt Google Ads heel wat voordelen. Een hoge relevantiegraad, instelbare regio’s en budget én volledige meetbaarheid zijn er maar enkele van. De belangrijkste troef van Google Ads is misschien wel het bereiken van mensen die (actief) op zoek zijn naar jouw product/dienst. Én om de stap tot aankoop nog kleiner te maken.

Onze werkwijze

Met een gratis opleiding van een halfuurtje maken we al onze klanten wegwijs in de complexe wereld van Search Engine Advertising (SEA). Daarna bepalen we samen hoe Google Ads binnen jouw bedrijfsstrategie past, stellen we de zoekwoorden en advertenties op en bekijken we de kwaliteit van je landingspagina(‘s), de regiotargeting en het nodige budget. Eens jouw campagne live staat, optimaliseren we voortdurend zodat je steeds de beste resultaten behaalt. Maandelijks ontvang jij een rapportage in je mailbox.

Erkend Google Partner

Met meer dan 10 jaar ervaring en als officiële Google Partner zijn we experts in het opzetten van Google Adscampagnes, zowel op Search als Display, in B2B- als B2C-markten en nationaal als internationaal. Bovendien krijgen we regelmatig bijscholingen zodat we steeds op de hoogte blijven van de laatste aanpassingen van deze online advertenties.