Webdesign

Webdesign

Een goede website weerspiegelt én versterkt je bedrijfsidentiteit en -activiteiten. Bouw je de site in overeenstemming met jouw marketingdoelstellingen, dan vormt het eveneens een krachtig communicatiekanaal dat je heel wat potentiële klanten kan opleveren.

Handgemaakt design

Ons team maakt van jouw website een staaltje vakmanschap, volledig in lijn met de wensen van Google. Dat wil zeggen geen templates die aangepast worden, maar een design volledig op maat van jouw bedrijf ontworpen door onze getalenteerde designers. Copywriters die webteksten optimaliseren voor SEO en Google en developpers die zich technisch perfectioneren, user friendliness uitademen en met SEO opstaan en weer gaan slapen. Kortom, jouw website is bij ons in goede handen.

Correcte offertes

Met een blik op jouw volledige communicatie en de rol van je website daarin, maken we een sitemap. Aan de hand hiervan stellen we een offerte op die garandeert dat het omschreven werk ook binnen het afgesproken budget uitgevoerd wordt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Waar moet je op letten

Een website bouwen is een investering die moet renderen. Daarom geven we je graag nog enkele tips mee.

  • Jouw klanten surfen vandaag meer en meer mobiel, zeker in de B2C-wereld. Zorg dus dat je een responsive website hebt waarbij de content zich aanpast aan het type device waarmee je bezoeker jouw website bekijkt.
  • Gebruik voldoende witruimte om rust te creëren of om nadruk te leggen op bepaalde content.
  • Integreer social media badges of items en toon je bezoeker de weg naar meer informatie over jou of je merk.
  • Grote call-to-action buttons maken niet alleen dat je website gebruiksvriendelijker is voor mobiele bezoekers, ze zorgen ook dat je bezoekers sneller verleid worden tot die belangrijke doorklik. 
  • Gebruik onze SEO-checklist om te zien of je website op dit vlak goed scoort.