NIEUWTJES

De Witte Communicatie geselecteerd voor drie exclusieve Google trainingen

Slechts een handvol beloftevolle bureaus worden jaarlijkse geselecteerd om deel te nemen aan exclusieve trainingsprogramma’s die Google met externe partners heeft uitgewerkt.

Voor zaakvoerders is er de Elevator Business Coaching Academy. Hier gaat het vooral over het uitzetten en nadenken over groeistrategieën op de verschillende vlakken zoals financiering, HR, sales, marketing… Coach van dienst is Robert Craven: een internationale spreker, auteur en ‘business growth consultant’.

Naast de training voor de zaakvoerders is er voor de tweede keer de training “Pitch with Google” die zich focust op het salesaspect. 10 bureaus werken met coach Gabriel Goldberg, een gangmaker in België wat betreft digitaal adverteren en business intelligence, aan drie verschillende prospecten. Algemene tips en tricks, oefeningen en individuele coaching sessies maken onderdeel uit van deze training. Hierbij is De Witte Communicatie geselecteerd voor de gewone editie en de editie die zich volledig focust op retail.

De Witte Communicatie, meer dan 10 jaar Adwords specialist, mag deelnemen aan deze drie trainingen die starten in de loop van april en tegen begin september afgerond zijn. Hiermee versterken we onze strategie en service naar onze klanten toe, maar ook onze relatie met Google. Dat leidt tot een betere opvolging en inzet van alle lopende campagnes en een vinger aan de pols voor alle nieuwigheden binnen de markt van het online adverteren.

NIEUWTJES