Inventi weet zich nu ook online te verkopen

Met een prachtig historisch pand op een boogscheut van de Grote Markt van Antwerpen presenteerde deze expert op vlak van verkoop zich uitstekend bij eenieder die voet zette in hun kantoor. Deze impressionante indruk was echter een stuk minder wanneer je Inventi online ging zoeken. Met de website als startpunt stak De Witte Communicatie hun online communicatie in een nieuw pak.

Website Inventi

Het ankerpunt: de website

Een stijlvol blauw, volledig in lijn met de maatpakcultuur die bij Inventi heerst, kozen we als basis. Schwung werd gegeven met een vleugje rood zoals dat ook in hun logo het geval is. Functionaliteit werd gezocht én gevonden met een kalender waar men zich voor opleidingen of events kan inschrijven. Nieuwswaarde is er dan weer via de nieuwsrubriek, tal van testimonials en een artikelpagina waar white papers rond hun expertise geplaatst kunnen worden.

Inventi Social media

De uitlopers: social media

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden… Dat werd ondersteund met een YouTube kanaal voor reportages van events en ander beeldmateriaal. De beeldcultuur van de website komt ook hier terug, net zoals dat op LinkedIn en Facebook het geval is. Bij LinkedIn werden trouwens niet alleen het bedrijfsprofiel, maar ook de persoonlijke profielen aangepakt.

Inventi Mailing

Verspreiding van het nieuws

Het bekendmaken van de lancering van de vernieuwde website, aankondigingen van opleidingen, uitnodigingen voor events… Vanaf nu verloopt het allemaal op digitale wijze. Eenvoudig en snel via een gebruiksvriendelijke mailingtool met enkele standaardtemplates die Inventi zelf kan invullen en versturen zonder onze tussenkomst.

Inventi Print - Magazine

De overstap naar print

Een stijlbreuk is ondenkbaar, dus namen we ook het Inventi magazine onder handen. Om het magazine een nieuwe look te geven, vielen we terug op onze jaren ervaring met eigen media en werkten we een template uit. Dit gaven we uit handen aan de grafische vormgevers van Inventi die op basis hiervan het magazine verder in een nieuw kleedje staken.

  • Design
  • Google Ads
  • Website
Inventi weet zich nu ook online te verkopen