CASES

Ontwerp De Witte Communicatie overtuigt een EU-instelling

We namen het op tegen 9 andere bureaus om een aanbesteding binnen te halen voor de opmaak van de publicaties van het ‘European Crime Prevention Network’. Dat is een Europese instelling met hoofdzetel in Brussel die zich inzet voor de preventie van misdaad.

Na enkele weken nagelbijtend wachten, ontvingen we het verlossende mailtje met de gunning van de opdracht. Ons ingestuurd ontwerp had de klant meteen overtuigd voor de keuze voor De Witte Communicatie. En hoewel werk voor de overheid een beetje uit onze comfortzone is als communicatiebureau voor de ondernemer met groeiambitie, zijn we terecht trots op het eindresultaat.

Ons design zal te zien zijn in 2 monitors, 3 policy papers en 1 paper die in alle lidstaten van de EU verspreid worden. Onze grafisch vormgeefster maakte een ontwerp dat de elementen van het logo centraal zette. Blauw en geel zijn de dragende kleuren, waarbij blauw geassocieerd wordt met zakelijkheid en betrouwbaarheid en geel symbool staat voor positiviteit en optimisme. Ook de zeshoek die onderdeel is van het logo, komt doorheen de hele publicatie terug in paginamarkering, tussenbladen, opsommingen, vormen…

Oordeel vooral zelf of ons design een terechte winnaar is!

CASES