De Witte Communicatie officieel Google Partner

U had het misschien al gespot op onze website of in onze e-mailhandtekening, De Witte Communicatie is sinds midden 2014 een erkend Google Partner. En dat word je als bureau niet zo maar. Minstens één medewerker moeten geslaagd zijn voor twee van de drie examens die Google uitschrijft. Daarnaast moet de werkwijze bij het opzetten en het beheren van de campagnes voldoen aan de normen die Google oplegt en moet er een minimum aan omzet gehaald worden via Adwords. Pas als aan deze drie basisvereisten is voldaan, wordt een “badge” uitgereikt die aantoont dat het bureau een officiële Google Partner is.

Deze badge is recent in een nieuwe jasje gestoken. Wanneer u bij een aanbieder van Adwords de oude badge ziet staan, kan het zijn dat hij geen officiële Google partner meer is. Om dit te controleren kan u via de site van Google partners de gemeente van de aanbieder ingeven. Enkel de officiële partners in die gemeente worden dan getoond.

Bij De Witte Communicatie bent u in ieder geval zeker dat u aan het goede adres bent voor uw Adwordscampagne. Met 3 gecertificeerde medewerkers, een werkwijze die ver uitsteekt boven die van een gemiddelde Google partner en wekelijkse contacten met Google is uw campagne bij ons in goede handen.