Nieuw inspiratieboek voor AVL Woningbouw

Zowat elke sleutel-op-de-deurbouwer heeft een catalogus of boek gevuld met typewoningen waaruit kandidaat-bouwers een woning kunnen kiezen. Bij AVL krijg je als bouwer echter een woning op maat, eentje die al jouw wensen en noden weet in te vullen binnen het budget dat je voor ogen hebt. Daarom spreken we niet meer van een catalogus waarin je ontwerp kant-en-klaar staat te wachten, maar van een inspiratieboek. Een boek dat dient om ideeën op te doen over de bouwstijl, de indeling van je woning, de afwerking... 

 

De medewerkers van deze woningbouwer verzamelden zo'n 50-tal woningen in verschillende stijlen, types en budgetklasses. Die werden vervolgens netjes in AVL-stijl op een dubbele pagina gezet met daarbij de basisinfo die elke bouwer wel weet te bekoren. Daarnaast werd het geheel aangevuld met zes testimonials die over bouwprocessen met AVL – ook de negatieve kantjes ervan - vertellen. Wat basisinfo over de werkwijze van AVL, info over de kijkwoningen en de toonzaal en enkele sfeerbeelden maakten het inspiratieboek compleet.

 

Heb je zelf bouwplannen of wil je het volledige resultaat bekijken? Surf dan naar de website van AVL Woningbouw en vraag jouw exemplaar aan.