Nieuwe moderne website voor Oben

Onder het motto “beter een goede buur, dan een verre vriend” is Oben al enkele jaren klant bij De Witte Communicatie. Na het uitwerken van een volledige communicatiecampagne werd ook de website nog eens onder handen genomen. Aangezien Google recent nog aankondigde dat responsive sites voorrang krijgen in de mobiele zoekresultaten werd ook hier geïnvesteerd in een modern en functioneel responsive design.

Er werd gekozen voor een sobere, moderne look met veel ruimte voor beeldmateriaal. Maar ook aan de content van de website werd flink gewerkt. Zo kan je nu in 3 tot 5 stappen samen met Oben jouw perfecte raam of (schuif)deur kiezen. Ook het ruime gamma aan schuifdeuren, dat grotendeels te bezichtigen is in de toonzaal, kreeg een plaatsje op de website. Omdat de referentiepagina één van de drukst bezochte pagina’s is van de site, zetten we nu maandelijks één project in de kijker. Dit project krijgt een prominente plaats op de homepage. 

Nog op de homepage werd een grote visuele banner voorzien. Deze biedt ruimte aan sfeerbeelden, de laatste nieuws- of informatieberichten, tips of aan de Actiedagen die 2 maal per jaar plaatsvinden.

Het eindresultaat kan je bekijken op www.oben.be.