Wilms start Batibouw met nieuwe website

Voor elk bouwbedrijf is Batibouw een absoluut hoogtepunt. Om tijdens deze nationale bouwbeurs nog meer indruk te maken, werkten we voor Wilms, fabrikant van rolluiken, zonwering en ventilatie, een gloednieuwe website uit. Een frisse uitstraling, aandacht voor de producten en gebruiksvriendelijkheid stonden hierbij voorop.

De drie hoofdproductgroepen kregen een centrale plaats in de navigatie en ook per product bundelden we foto’s, informatie, brochures en technische info op een overzichtelijke manier. De bolletjes uit het logo komen op elke pagina terug waardoor de huisstijl op een speelse manier maximaal geïntegreerd werd. Verder werden er ook een aantal nieuwigheden uitgewerkt die zeker zullen aanslaan bij de bezoekers: een downloadpagina met brochures, tekeningen en andere info, een videoluik met bedrijfs-, product-, en instructievideo’s en een dealerdatabank. Hierin kunnen de bezoekers eenvoudig op zoek gaan naar een dealer bij hen in de buurt.

Responsive, dynamisch en verfrissend. Drie kernbegrippen die de website van Wilms meteen tot een felbegeerde plek van het wereldwijde web maken. De klant kan bovendien een aantal rubrieken van de website zelf beheren met een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem dat we recent in gebruik namen.