Ons team

Maak kennis met ons team van accounts, grafici, IT’ers en redacteurs. Stuk voor stuk toppers in hun vak die jouw communicatiedromen verwezenlijken.

Bart De Witte - Begeesterd Bedrijfsleider Bart De Witte - Begeesterd Bedrijfsleider

Bart De Witte
Begeesterd Bedrijfsleider

Ondernemen zit hem in het bloed. Sterk in het verzinnen van eigen spreekwoorden. Opgelet: durft schaamteloos zijn mening te verkondigen. Heeft genoeg decibels voor het hele bureau.

Joke Van Beurden - Leading Lady Joke Van Beurden - Leading Lady

Joke Van Beurden
Leading Lady

Sleutelt aan elk project, idee en concept tòt het plaatje klopt. ‘s Ochtends aanspreken op eigen risico. Sport ’s avonds als compensatie voor de calorieën van overdag.

Hilke Schraepen - Daadkrachtige Duizendpoot Hilke Schraepen - Daadkrachtige Duizendpoot

Hilke Schraepen
Daadkrachtige Duizendpoot

Brengt de sfeer erin met gevatte opmerkingen, aanstekende alliteraties en stevige oneliners. Vertoont trekjes van een crazy cat lady, maar is even aaibaar als haar pluizige huisgenoot.

Jelle Van Endert - Digital Dude Jelle Van Endert - Digital Dude

Jelle Van Endert
Digital Dude

Heeft als Google missionaris het doel elk bedrijf te digitaliseren en klaar te stomen voor de toekomst. Durft al eens een vette schijf te draaien in het weekend en heeft zijn carrière in de gymnastiek volledig gemist.

Marijke Verlinden - Goochelende Graficus Marijke Verlinden - Goochelende Graficus

Marijke Verlinden
Goochelende Graficus

Maakt alle grafische concepten groots, behalve logo’s. Die heeft ze liever klein. Heeft een sterke voorkeur voor print, maar spreekt ondertussen ook al wat digi-taal.

Katrien Vandeur - Wervelende Webdesigner Katrien Vandeur - Wervelende Webdesigner

Katrien Vandeur
Wervelende Webdesigner

Werkt aan supersonische snelheden aangevuurd door koffie en energiedrankjes. Spreekt niet veel, haar grafische concepten doen dat gelukkig wel.

Heleen Neels - Charmante Copywriter Heleen Neels - Charmante Copywriter

Heleen Neels
Charmante Copywriter

Gruwelt van dt-fouten. Verkikkerd op slimme slogans, overtuigende copy en straffe 1-2-3’tjes. Leeft volgens het motto: a passion fruit a day keeps the doctor away.

Els Leeten - Perfectionistisch Productieleider Els Leeten - Perfectionistisch Productieleider

Els Leeten
Perfectionistisch Productieleider

Trekt sprintjes bij hoogdringendheden. Ziet elke dubbele spatie, spel- of grammaticafout en is onze levende verjaardagskalender. Praat graag en regelmatig. Ook tegen zichzelf.