Werkwijze & troeven

Bedrijfsgebouw

Onze werkwijze

Zoek je een full-service communicatiebureau dat het antwoord weet op al je communicatievraagstukken?

Bij De Witte Communicatie ben je aan het juiste adres voor doelgericht en vernieuwend maatwerk. Met ons creatief team van redacteurs, grafici en IT-specialisten realiseren we een 360°-aanpak, volledig ‘in-huis’. Een no-nonsense benadering, vlotte accounthandling en effectieve strategieën staan daarbij centraal. Dat vertaalt zich ook in onze zeven bedrijfswaarden:

  • Doelgericht
  • Consistent
  • Kwalitatief
  • Impactvol
  • Integer
  • Creatief
  • No-nonsense
 

Als erkend reclameagentschap is De Witte Communicatie aangesloten bij de JEP (Jury voor Eerlijke Praktijken). Wij zijn eveneens DNS-agent (domeinnaamregistraties).

Onze troeven

360°

Full-service

Met ons creatief team van redacteurs, grafici en IT-specialisten realiseren we een 360°-aanpak, volledig ‘in-huis’. Als partner voor uw volledige communicatiepakket kan u voor elk project, groot of klein, bij ons terecht.

Kwaliteit

Kwaliteit

De kwaliteit die je communicatie uitstraalt, heeft een sterke invloed op het imago van je bedrijf. Elke vorm van communicatie moet dus aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Gelukkig zit streven naar perfectie bij ons ingebakken, tot in de kleinste details. Niets gaat bij ons buiten zonder een grondige controle.

Google Partner

Google Partner

De Witte Communicatie is een erkend Google Partner. Wat dat betekent? Dat jouw advertentiecampagne wordt beheerd door specialisten met ervaring. Met gecertificeerde medewerkers en een werkwijze die ver uitsteekt boven die van een gemiddelde partner, is jouw campagne bij ons in goede handen.

20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1992 werken we doeltreffende communicatiecampagnes uit die helder, duidelijk en to the point zijn. We komen steeds creatief uit de hoek, verzorgen communicatie die opvalt, de aandacht trekt en bovenal wervend is. Daarbij verliezen we nooit het hoofddoel uit het oog: de keuze van je klant beïnvloeden.