LASE: Uitstraling op een hoger niveau voor wereldwijde speler in de auto-industrie

Met een internationale beurs voor de boeg klopte LASE - uitgesproken zoals het gekende chipsmerk - aan bij De Witte Communicatie. Het was tijd om hun (digitale) uitstraling naar een hoger niveau te tillen. En als dé automatiseringspartner voor prestigieuze automerken zoals Bentley, Porsche en Audi konden we dat enkel beamen…

Beginnen deden we met het logo. Enkele kleine, maar efficiënte aanpassingen zorgen voor een modernere uitstraling. Overbodige informatie werd naar de prullenmand verwezen. Zo weerspiegelt het logo waar dit bedrijf echt voor staat: eenheid en transparantie.

Logo's LASE: oud - nieuw

Bedrijfsvideo

Een sublieme eerste indruk nalaten in minder dan twee minuten? Dat doet LASE vanaf nu met zijn bedrijfsvideo. Met deze kijk achter de schermen brengen we eigen mensen in beeld die een dagelijks productieproces doorlopen. Het bedrijf krijgt hierdoor niet enkel een gezicht, maar toont dat het ook een ware totaalpartner is. Resultaat: autoconstructeurs weten perfect waarom ze met LASE in zee moeten gaan.

Overzichtelijk webdesign

Productgroepen en troeven van LASE hapklaar in beeld brengen voor autoconstructeurs was de uitdaging voor deze website. Op de homepage werd de hoeveelheid informatie tot een minimum herleid en kozen we voor grote knoppen die linken naar relevante content op maat van elke bezoeker. Mobiele gebruikers genieten dan weer van het responsive design. Om het plaatje compleet te maken integreerden we de nieuwe bedrijfsvideo én gaven we de referenties een mooie plaats binnen de website.

Responsive website LASE

Bedrijfsfolder

Met een gloednieuwe bedrijfsfolder trokken we de nieuwe stijl door naar de offline communicatie om ook op deze manier een frisse en blijvende indruk na te laten. Een drieluik formaat (A4) bleek de juiste keuze om met de juiste beeldcultuur en content de autoconstructeur in een handomdraai te laten weten waar LASE voor staat. Om de cirkel helemaal rond te maken, voegden we ook een digitale versie toe aan de website.