Bedankt voor je interesse!

De Witte Communicatie zoekt een webdesigner om hun team te versterken. Ontdek er alles over op deze pagina's aan de hand van filmpjes en verhalen. Laat je gaan, ontdek en laat ons weten of het iets voor jou is!

 

 

Out of the box mentaliteit

Creativiteit, flexibiliteit en photoshop zijn de basisingrediënten waarmee je bij De Witte Communicatie aan de slag gaat. Samen met de hulp van je collega’s zet je communicatievraagstukken om in spraakmakende ontwerpen die het DNA van een bedrijf online versterken en uitdragen. Hierbij ga je geen uitdaging uit de weg en durf je al eens een vernieuwde technologie of een out of the box designoplossing voor te stellen.

 

Multitask talenten

Als digitale duizendpoot ben je op vele vlakken inzetbaar. Je werkt designs uit voor websites, mailings, social media, advertentiemateriaal, maar kan ook bijspringen voor designwerk in onze printstudio. Jouw kennis van SEO stuurt de technische kennis van de webdevelopper bij en zorgt dat sites een plaats bovenaan de zoekresultaten in Google veroveren. Je durft ook gerust zelf eens met html aan de slag te gaan voor het bouwen of onderhouden van sites. Met een oog voor responsive design schakel je dan weer naadloos tussen ontwerpen en usability design voor mobiele apparaten en desktops. Dankzij jouw oog voor mooie dingen en je leergierigheid op vlak van trends en het wereldwijde web stuur je na verloop van tijd onze studio aan.

 

Bij De Witte Communicatie staat een team van zo’n 25 mensen te trappelen om jouw collega te worden en je verder te helpen groeien in jouw carrière. Omdat ze elk getalenteerd en uniek zijn op hun eigen manier: grafici, IT’ers, redacteurs, accountmanagers, verkopers ... kan je van verschillende markten wat bijleren. En wil je de uitdaging echt aangaan? Dan mag je onder de middag de pingpong pallet ter handen nemen!


Ontdek de verhalen van collega’s van De Witte Communicatie op de volgende pagina's.


Kies jouw volgende stap:


Verhaal 1: Webdesigner Verhaal 2: Account Manager Meer info