Goed webdesign weerspiegelt én versterkt je bedrijfsidentiteit en -activiteiten. Een website gebouwd volgens jouw marketingdoelstellingen en de doelstellingen van de bezoekers is een krachtig communicatiekanaal dat je heel wat potentiële klanten kan opleveren.

Websites - 1

Handgemaakt webdesign

Bij ons geen templates die aangepast worden, maar webdesign volledig op maat van jouw bedrijf ontworpen door onze getalenteerde webdesigners. Het grafisch ontwerp vormt de basis van de website, maar bij De Witte Communicatie gaan we voor het totaalplaatje. Googlevriendelijke webteksten van de hand van onze copywriters, een focus op user friendliness en developers die zich technisch verdiepen in SEO maken dat jouw website bij ons in goede handen is.
Websites - 2

Correcte offertes

Met een blik op jouw volledige communicatie en de rol van je website daarin, maken we een sitemap. Aan de hand hiervan stellen we een offerte op die garandeert dat het omschreven werk ook binnen het afgesproken budget uitgevoerd wordt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Websites - 3

Maximaal resultaat

Webdesign is een investering die moet renderen. Aantrekkelijke webteksten, grote duidelijke call-to-action buttons en mobielvriendelijk webdesign en mobielvriendelijke invulformulieren zijn voor ons evident. Met onze onze SEO-checklist en page speed test maken we tenslotte dat naast je klanten ook Google je website weet te waarderen.


Referentie Comfort Energy
Referentie Oben
Referentie Ford Limburg
Referentie Spaas
Referentie Swijsen-schepers
Referentie STiDO