Goed webdesign weerspiegelt én versterkt je bedrijfsidentiteit en -activiteiten. Een website gebouwd volgens jouw marketingdoelstellingen en de doelstellingen van de bezoekers is een krachtig communicatiekanaal dat je heel wat potentiële klanten kan opleveren.

Websites - 1

Handgemaakt webdesign

Bij ons geen templates die aangepast worden, maar webdesign volledig op maat van jouw bedrijf ontworpen door onze getalenteerde webdesigners. Het grafisch ontwerp vormt de basis van de website, maar bij De Witte Communicatie gaan we voor het totaalplaatje. Googlevriendelijke webteksten van de hand van onze copywriters, een focus op user friendliness en developers die zich technisch verdiepen in SEO maken dat jouw website bij ons in goede handen is.
Websites - 2

Correcte offertes

Met een blik op jouw volledige communicatie en de rol van je website daarin, maken we een sitemap. Aan de hand hiervan stellen we een offerte op die garandeert dat het omschreven werk ook binnen het afgesproken budget uitgevoerd wordt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Websites - 3

Waar moet je op letten

Webdesign is een investering die moet renderen. Daarom geven we je graag nog enkele tips mee:- Jouw klanten surfen vandaag meer en meer mobiel, zeker in de B2C-wereld. Zorg dus dat je een responsive website hebt waarbij de content zich aanpast aan het type device waarmee je bezoeker jouw website bekijkt. - Gebruik voldoende witruimte om rust te creëren of om nadruk te leggen op bepaalde content. - Integreer social media badges of items en toon je bezoeker de weg naar meer informatie over jou of je merk. - Grote call-to-action buttons maken niet alleen dat je website gebruiksvriendelijker is voor mobiele bezoekers, ze zorgen ook dat je bezoekers sneller verleid worden tot die belangrijke doorklik. - Gebruik onze SEO-checklist om te zien of je website op dit vlak goed scoort.
Referentie Comfort Energy
Referentie Oben
Referentie Ford Limburg
Referentie Spaas
Referentie Swijsen-schepers
Referentie STiDO