Werk met een Limburgs reclamebureau
aan jouw advertentiedoelstellingen

Een Limburgs reclamebureau inschakelen om jouw advertentiebudget optimaal te benutten?
Onze experts weten raad!

  • Een gezond evenwicht tussen on- en offline
  • Overzichtelijke mediaplanning
  • Grafici voor het uitwerken van creatieve concepten
  • Erkend Google partner
  • Mee met de laatste advertising trends

Op zoek naar een reclamebureau in Limburg om te bouwen aan naambekendheid (branding), promoties kenbaar te maken aan het grote publiek of om samen te zoeken naar nieuwe klanten? Aangename kennismaking. De Witte Communicatie is al 25 jaar actief als reclamebureau zodat de ‘advertising’ wereld voor ons geen geheimen meer heeft… Van klassieke printmedia zoals magazines of kranten tot de online banners en tekstadvertenties die vandaag hoogtij vieren.

Creatief in print

Opvallende advertentieconcepten, creatieve reclamecampagnes of een jobadvertentie die aanspreekt. Binnen ons reclamebureau zorgen de copywriters en grafici ervoor dat jouw boodschap gezien wordt én rendeert. Daarvoor doen we een beroep op een doordachte mediaplanning die relevante printmedia selecteert en uitzet over een bepaalde regio en tijdspanne. Zo bewaar je als klant het overzicht en krijg je een zicht op het nodige budget.

Ga voor digitaal

Een specifieke doelgroep bereiken, werken met een beperkt budget of je merk digitaal versterken. Dat kan met tal van online advertentiemogelijkheden. Als Google Partner ligt onze keuze voor Google Ads voor de hand, maar ook bannering of adverteren via sociale media zijn dagelijkse kost. Een mix van verschillende soorten content (tekst, beeld of video) op tal van kanalen maakt van online advertising een onmisbare component in elke reclamestrategie.

Verover elk scherm

Als Limburgs reclamebureau voor kmo’s is lokaal adverteren dagelijkse kost. Hiervoor beperken we ons niet langer tot digitale media, ook de grote kanonnen zoals bioscoopadvertenties of reclame op nationale televisiezenders worden tegenwoordig ingezet. En dat met aanzienlijk kleinere budgetten dan de nationale campagnes van vroeger.

Hoog tijd om...
Hoog tijd om...

... jouw merk uit te bouwen, je mediaselectie onder de loep te nemen of digitaal je doelgroep te bereiken? En zie je de Limburgse gastvrijheid van ons reclamebureau wel zitten? Dan bouwen we samen een reclamestrategie uit. “Sit back and relax” terwijl ons ervaren team zorgt voor concept, copywriting, opmaak en plaatsing.

Ik wil een afspraak voor mijn reclamestrategie

Enkele referenties

Oben
First Lego League
Inventi
Swijsen-Schepers
Stradus
GPS time