Teksten blijven uiteraard belangrijk voor je content marketing maar video is dat zeker ook. Maak er geen of/of-verhaal van maar een en-verhaal zodat video en tekst elkaar perfect aanvullen.

Door dezelfde informatie op verschillende manieren te verspreiden, zal je automatisch een groter doelpubliek aanspreken en het aantal potentiële klanten verhogen.

Video - 1

Zet jouw boodschap in the picture

Bewegende beelden trekken de aandacht, altijd en overal. Ze geven in een korte tijdspanne heel wat informatie aan de kijker en blijven vaker hangen dan tekst. Video is dan ook een handig medium om snel en overtuigend jouw boodschap over te brengen. Onze creatieve video-experts gaan samen met jou op zoek naar wat je doelpubliek wil zien en komen met frisse ideeën. Met de juiste mix van creativiteit en technische knowhow brengen we jouw verhaal in beeld en zorgen we ervoor dat je boodschap blijft plakken.
Video - 2

Scoor op sociale media

We steken alsmaar minder tijd in het lezen van informatie en bekijken liever een video. YouTube is dan ook niet voor niets de tweede grootste zoekmachine. Wil je weten hoe iets werkt, wat een bedrijf precies doet of waarom merk A beter is dan merk B? Dat zie je makkelijk en snel in een video. Bovendien is video een extreem deelbaar medium en dus ideaal voor gebruik op sociale media . Wist je trouwens dat video tot tien keer vaker wordt gedeeld op sociale media dan andere posts? Dat zijn met andere woorden tien keer meer potentiële klanten die je bereikt.
Video - 3

Google zal je belonen

Niet alleen je klanten maar ook Google houdt van video. Zoekmachines belonen websites met video content met een hogere ranking. Google wil de gebruiker voorzien van de meest relevante zoekresultaten en met video content die relevant is voor je bezoekers sta je meteen op een goed blaadje. Bovendien kan je in Google ook zoeken op video’s. Met professionele video content gemaakt door onze experts kan je ook via deze weg gevonden worden en krijgt je merk nog meer visibiliteit.

Op zoek naar een creatieveling die jouw boodschap in beeld brengt?

Van een sprekende bedrijfsvideo of een glashelder instructiefilmpje tot korte en krachtige filmpjes bestemd voor sociale media, onze video-experts zetten er met veel plezier hun tanden in!

Ik wil mijn boodschap in een video gieten
Referentie Comfort Energy
Referentie Oben
Referentie Ford Limburg
Referentie Spaas
Referentie Swijsen-schepers
Referentie STiDO