We kunnen er niet omheen: e-commerce is een booming business, zeker als je weet dat een webshop eigenlijk niet meer is dan een omgeving die altijd open is voor een aankoop. Dat biedt heel wat creatieve mogelijkheden voor jouw bedrijf! Van een doorsnee webshop tot het aanbieden van afhaalmaaltijden als restaurant of cateraar.

Webshops - 1

24/7 toegankelijk

Eén van de grootste voordelen van een webshop is dat je klanten altijd en overal je producten of diensten kunnen kopen en zich niet hoeven te verplaatsen. Zijn er fysieke beperkingen, zoals bijvoorbeeld in coronatijden of omwille van de afstand, dan is een webshop een ideaal alternatief om zowel je bestaande klanten te blijven bedienen als nieuwe klanten aan te trekken.

Webshops - 2

Breid je doelpubliek uit

Gebruik het wereldwijde web om niet alleen je bestaande klanten te bedienen, maar ook de sprong te wagen naar een nieuw klantenbestand. Maak gebruik van online advertenties via Google Ads of Facebook om je webshop kenbaar te maken en bereik meteen een heel deel extra potentiële klanten.

Webshops - 3

Handige checklist

Wegwijs in het webshoplandschap geraken? Dat doen we aan de hand van een checklist. Wij sommen in een notendop de basisfuncties van een webshop op en bieden waar nodig uitbreidingen op maat aan: van esthetisch design tot functionele exports. Aan jou enkel nog de taak om aan te vinken waar je naar op zoek bent!

Samen naar de check-out?

Wij helpen je graag om je bedrijf op de digitale kaart te zetten en creëren een professionele webshop waarin je klanten meteen hun weg vinden. Samen zorgen we ervoor dat je je onderneming online versterkt en je meteen ook aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Ik wil een professionele webshop
Referentie Comfort Energy
Referentie Oben
Referentie Ford Limburg
Referentie Spaas
Referentie Swijsen-schepers
Referentie STiDO