Facebook, LinkedIn, Instagram... heb jij het soms ook moeilijk om door de bomen het bos nog te zien in het social media landschap? Dan komen we graag to the rescue.

Social Media - 1

Val niet zonder inspiratie

Regelmatig van je laten horen is in social media belangrijk, maar niet zo eenvoudig als het lijkt. Met onze content planning zorgen we voor relevante onderwerpen en structuur waarbij we vermijden dat je last minute nog posts moet verzinnen. Met een duidelijke social media strategie, een uniforme tone-of-voice en richtlijnen bij negatieve reacties word je ook op social media een sterke speler.

Social Media - 2

Geef het werk uit handen

Met je content planning kan je zelf aan de slag, maar je kan ook vertrouwen op onze copywriters en digital marketeers om je social media posts tot een goed einde te brengen. Ze werken posts uit in jouw huisstijl, sturen ze door ter goedkeuring, plannen ze vervolgens zorgvuldig in en zorgen voor gepaste reacties bij hun verschijning. Zo kan jij op je twee oren slapen!

Social Media - 3

Beoordeel op basis van cijfers

Fijn, leven in de brouwerij op social media! Maar brengt dat ook wat op? Dat is wat onze digital marketeers voor je uitzoeken en opvolgen. Aan de hand van maandelijkse rapportages volgen we op de voet wat er gebeurt op je kanalen en leren we wat wel en niet werkt.

Interesse in social media marketing?

Wij laten je bedrijf via social media groeien en helpen je de opties van deze dynamische kanalen ontdekken. Wij vergezellen je graag op je tocht door het social media landschap. Van ondersteunende diensten tot het volledige beheer.

Ik wil advies voor social media
Referentie Comfort Energy
Referentie Oben
Referentie Ford Limburg
Referentie Spaas
Referentie Swijsen-schepers
Referentie STiDO