Social media

Social Media

Je kan er niet meer omheen. Social media hebben een belangrijke plaats verworven in elke hedendaagse communicatiestrategie. Alles draait daarbij om interactie en conversatie. Of hoe je via verschillende kanalen, zoals Facebook, Youtube, Pinterest en Linkedin, op een eenvoudige manier je doelgroep bereikt. En hen bindt aan je product, merk of bedrijf.

Maar welke kanalen moet je inzetten? Welke content en tone of voice liggen het dichtst bij de leefwereld van je doelgroep? En hoe ga je de conversatie met hen aan? De Witte Communicatie biedt advies en ondersteuning voor jouw aanwezigheid op social media. Zowel grafisch als inhoudelijk. Zo vergroten we de betrokkenheid tussen jouw doelgroep en bedrijf.

Nog niet overtuigd? Weet dan dat social media content belangrijk is voor jouw rangschikking binnen Google. Interactie met je klanten bevordert dus niet alleen je imago, maar ook je vindbaarheid in Google.

Wil je jouw social mediakanalen inzetten om te adverteren? Ook dat kan. Wij helpen je om potentiële klanten te vinden via Facebook of LinkedIn. Liever een originele campagne om een actie aan te kondigen of social media inzetten voor algemene branding? Geen probleem.