Nieuwe potentiële klanten bereiken, een eigen bedrijfscommunity uitbouwen of simpelweg je merk versterken… Wie nog geen onderdeel social media marketing in zijn communicatiestrategie geïntegreerd had, schiet best zo snel mogelijk in actie. Maar niet onbezonnen.

Social Media - 1

Val niet zonder inspiratie

Regelmatig van je laten horen is in social media marketing belangrijk, maar niet zo eenvoudig als het lijkt. Met onze content planning zorgen we voor relevante onderwerpen en structuur waarbij we vermijden dat je last-minute nog catchy oneliners moet verzinnen. Met een duidelijke social media strategie, een uniforme tone-of-voice en richtlijnen bij negatieve reacties word je ook op social media een sterke speler.
Social Media - 2

Nog sneller opgepikt door Google

Social media marketing is niet enkel bevorderlijk voor je merk, ook SEO-matig draagt het een steentje bij. Gedeelde content, links van en naar jouw website en meer merkbekendheid leveren vaak een betere organische positie op.

Social Media - 3

Bereik potentiële klanten

Met zo’n 70% van de Vlamingen die een account heeft op Facebook en 8 op de 10 Vlamingen die maandelijks een sociaal netwerk gebruikt, is social media een ideaal kanaal om je doelgroep te bereiken. Hoog tijd dus om eens een originele actiegerelateerde social media campagne te bedenken of om je branding en advertising via deze weg te laten verlopen. We denken graag met je mee en helpen je met de opzet van jouw campagnes.

Interesse in social media marketing?

Wij laten je bedrijf via social media groeien en laten je de opties van deze nieuwere kanalen ontdekken. Wij vergezellen je graag op je tocht door het social medialandschap. Onze communicatie-adviseurs gidsen je tot het gewenste eindresultaat.

Ik wil advies voor social media
Referentie Comfort Energy
Referentie Oben
Referentie Ford Limburg
Referentie Spaas
Referentie Swijsen-schepers
Referentie STiDO