Testimonials

Roger Lambie

Roger Lambie

Zaakvoerder GPS Time & Security

Om onze Google Ads campagne naar een volgend niveau te brengen zochten en vonden we een bekwame partner in De Witte Communicatie. Hun gratis Google opleiding waar we eerder aan deelnamen en hun voorstel getuigden van een professionele aanpak met kennis van zaken. Maandelijkse rapportages met suggesties voor optimalisaties zorgen dat we met een minieme inspanning van onze kant concurrentieel blijven in de markt en bovenal meer leads genereren.

 • Google Ads
Lindsey Tureluren

Lindsey Tureluren

D-Design

In onze zoektocht naar een partner om Google Ads te optimaliseren kwamen we terecht bij De Witte Communicatie. Het klikte meteen met het jonge enthousiaste team en hebben nog geen moment spijt van onze samenwerking. Omdat onze website niet uitstraalde wat klanten zien bij het binnenwandelen van de showroom besloten we te gaan voor een nieuw exemplaar. Ze begrepen meteen onze wensen en zaten op dezelfde golflengte, waardoor de eerste voorstellen direct in de juiste richting zaten. Hun professionele en no-nonsense aanpak zorgden voor een vlotte samenwerking waardoor onze deadline met gemak gehaald werd. En het resultaat mag gezien worden! We kregen al leuke reacties en aanvragen van nieuwe klanten. 

 • Website
 • Google Ads
Antal Potocan

Antal Potocan

Commercieel Directeur Deholi

Om uit te pakken met onze referenties klopten we bij De Witte Communicatie aan. Samen werkten we onze referentiefiches uit die gebundeld kunnen worden in een stijlvolle kaft. Voor zowel het concept als de uitvoering konden we rekenen op een proactieve aanpak. Hierbij voorzien wij de nodige input, terwijl het team van De Witte achter al het nodige materiaal aangaat én aflevert binnen de afgesproken deadlines. Ideaal voor wie een drukke agenda heeft! Ondertussen werkten we ook de website en een driemaandelijkse nieuwsbrief uit. Al onze communicatiekanalen stralen nu dezelfde klasse uit en zorgen voor een professionele uitstraling van ons werk.

 • Website
 • Google Ads
 • E-mailings
 • Design
Willy Reynders

Willy Reynders

Tuinarchitect en zaakvoerder

Na enkele jaren weinig tot geen actie en zelfs enkele minder goede beslissingen op gebied van communicatie, besloten we om na de verhuis naar onze nieuwe gebouwen in Beringen de draad weer op te pikken. Met De Witte Communicatie vonden we een partner die ook de meest vanzelfsprekende zaken in vraag durfde stellen. Zo werd er al snel beslist de bedrijfsnaam terug de lading en herkenbaarheid te geven waarop het bedrijf zijn fundamenten en brede klantenkring bouwde. Vervolgens werd ook de huisstijl onder handen genomen met een nieuwe en moderne look en een sterke baseline die op de juiste wijze onze belofte kan uitdragen. Met resultaat! Werfbordjes bij tuinen waar we aan het werk zijn zorgen voor meer visibiliteit. Een concept dat we doortrekken in een nieuwe folder én een vernieuwde website.

 • Branding
 • Website
 • Google Ads
 • Social Media
Jeremy Looijer

Jeremy Looijer

CEO BMLE

Als pionier in de etiket- en papierrollenwereld was het voor ons hoog tijd om de uitstraling van ons merk te herbekijken. Om dit te realiseren, schakelden we De Witte Communicatie in als strategische en creatieve partner. En daar hebben we geen seconde spijt van. Vanaf het eerste contact viel hun no-nonsense aanpak op, waarbij we besloten eerst een nieuw logo en moderne huisstijl te ontwerpen. Door de professionele aanpak en vlotte begeleiding, kozen we ervoor om ook onze website, bedrijfsfolder, mailingtemplate en Google Adwordscampagne aan hen uit te besteden. Nu hebben we een full service communicatiepartner waar we het hele jaar door op kunnen rekenen!

 • Branding
 • Website
 • Google Ads
Raymond Pieck

Raymond Pieck

Zaakvoerder Gesbo Veranda’s

Na mijn overname van Gesbo Veranda’s was het tijd voor een frisse wind binnen de organisatie. Als kwalitatieve verandabouwer zijn vakmanschap, maatwerk en vertrouwen onze grote pijlers, maar dat was niet meer terug te vinden in onze verouderde website. In een constructieve meeting reikte De Witte Communicatie een totale online communicatieaanpak in enkele heldere stappen aan. Zo werd onze website eerst helemaal vernieuwd in lijn met de nieuwe huisstijl. Onze realisaties komen nu veel beter tot hun recht, iets wat onze klanten erg weten te appreciëren! Bovendien zien we na enkele mindere ervaringen met online adverteren, met De Witte Communicatie wel meteen resultaat via een sterke Google Adwords en Facebookcampagne. De Witte Communicatie werd dan ook onze social mediastrategie-partner.

 • Branding
 • Website
 • Google Ads
 • Social Media
Erik Wilms

Erik Wilms

CEO Wilms

Met enkele belangrijke strategische beslissingen in het vooruitzicht en op aanbevelen van Oben klopten we bij De Witte Communicatie aan. Hun ervaring in de bouwsector en hun professionele no-nonsens aanpak ten opzichte van de gestelde vraag wisten ons vervolgens te overtuigen. Naast gestructureerd advies met onder meer een leerrijk panelgesprek, vatten we met de vernieuwing van onze website een eerste gezamenlijk project aan. Ondanks onze deadline, die nogal krap gesteld werd, leverden ze werk van topkwaliteit af dat zowel grafisch als technisch op punt staat. De uitstraling van ons bedrijf werd online naar een hoger niveau getild en uit de vele reacties kunnen wij afleiden dat het werd gesmaakt bij onze verdelers én eindklanten.

 • Website
Claudia Marchetta

Claudia Marchetta

Gedelegeerd bestuurder Marchetta Bouwgroep

Met oog op de toekomst werd het tijd om ons mediaplan in een nieuw jasje te steken. De Witte Communicatie zorgde voor een goede mix van traditionele media, aangevuld met sterke digitale voorstellen. Zo zijn we sinds dit jaar actief op social media, een absolute must. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest,…: we spreken onze doelgroep via allerlei kanalen aan, en natuurlijk is de boodschap telkens afgestemd afhankelijk van het gebruikte social media kanaal. Als bouwgroep hebben we verschillende bedrijfstakken, die elk hun eigen specialisatie hebben. De Witte Communicatie stelde dan ook een mediaplan op waarbij aandacht werd besteed aan onze verschillende doelgroepen en doelstellingen.

 • Website
 • Advertising
 • Social Media
Jurgen Oben

Jurgen Oben

Afgevaardigd bestuurder Oben

Toen we na de verhuis van onze kantoren en productiehallen op zoek moesten naar een ander communicatiebureau, vonden we onze nieuwe partner vlak langs de deur! De Witte Communicatie trok één consequente lijn in al onze communicatie-uitingen die zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid bij al onze klanten en leveranciers. Dit resulteerde onder meer in onze baseline "zorgeloos wooncomfort", een nieuwe website, een YouTube kanaal met enkele nieuwe instructiefilmpjes en een versterkte visibiliteit naar de (ver)bouwer en architect. Daarnaast werden er samen met hen enkele succesvolle acties uitgewerkt om de nieuwe toonzaal in de "the picture" te zetten. De Witte = "zorgeloze communicatie" :-)

 • Website
 • Advertising
 • Google Ads
 • Social Media
 • E-mailings
 • Design

Enkele referenties

Oben
Stradus
First Lego League
GPS time
Spaas
Swijsen-Schepers
Silentis