Testimonials
Testimonials - Jurgen Oben

Jurgen Oben Afgevaardigd bestuurder Oben

Toen we na de verhuis van onze kantoren en productiehallen op zoek moesten naar een ander communicatiebureau, vonden we onze nieuwe partner vlak langs de deur! De Witte Communicatie trok één consequente lijn in al onze communicatie-uitingen die zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid bij al onze klanten en leveranciers. Dit resulteerde onder meer in onze baseline "zorgeloos wooncomfort", een nieuwe website, een YouTube kanaal met enkele nieuwe instructiefilmpjes en een versterkte visibiliteit naar de (ver)bouwer en architect. Daarnaast werden er samen met hen enkele succesvolle acties uitgewerkt om de nieuwe toonzaal in de "the picture" te zetten. De Witte = "zorgeloze communicatie" :-)

Website Advertising Google Ads Social Media Design
Testimonials - Roger Lambie

Roger Lambie Zaakvoerder GPS Time & Security

Om onze Google Ads campagne naar een volgend niveau te brengen zochten en vonden we een bekwame partner in De Witte Communicatie. Hun gratis Google opleiding waar we eerder aan deelnamen en hun voorstel getuigden van een professionele aanpak met kennis van zaken. Maandelijkse rapportages met suggesties voor optimalisaties zorgen dat we met een minieme inspanning van onze kant concurrentieel blijven in de markt en bovenal meer leads genereren.

Google Ads SEO
Testimonials - Lindsey Tureluren

Lindsey Tureluren D-design

In onze zoektocht naar een partner om Google Ads te optimaliseren kwamen we terecht bij De Witte Communicatie. Het klikte meteen met het jonge enthousiaste team en hebben nog geen moment spijt van onze samenwerking. Omdat onze website niet uitstraalde wat klanten zien bij het binnenwandelen van de showroom besloten we te gaan voor een nieuw exemplaar. Ze begrepen meteen onze wensen en zaten op dezelfde golflengte, waardoor de eerste voorstellen direct in de juiste richting zaten. Hun professionele en no-nonsense aanpak zorgden voor een vlotte samenwerking waardoor onze deadline met gemak gehaald werd. En het resultaat mag gezien worden! We kregen al leuke reacties en aanvragen van nieuwe klanten.

Website Google Ads
Testimonials - Erik Wilms

Erik Wilms CEO Wilms

Met enkele belangrijke strategische beslissingen in het vooruitzicht en op aanbevelen van Oben klopten we bij De Witte Communicatie aan. Hun ervaring in de bouwsector en hun professionele no-nonsens aanpak ten opzichte van de gestelde vraag wisten ons vervolgens te overtuigen. Naast gestructureerd advies met onder meer een leerrijk panelgesprek, vatten we met de vernieuwing van onze website een eerste gezamenlijk project aan. Ondanks onze deadline, die nogal krap gesteld werd, leverden ze werk van topkwaliteit af dat zowel grafisch als technisch op punt staat. De uitstraling van ons bedrijf werd online naar een hoger niveau getild en uit de vele reacties kunnen wij afleiden dat het werd gesmaakt bij onze verdelers én eindklanten.

Website
Testimonials - Jeremy Looijer

Jeremy Looijer CEO BMLE

Als pionier in de etiket- en papierrollenwereld was het voor ons hoog tijd om de uitstraling van ons merk te herbekijken. Om dit te realiseren, schakelden we De Witte Communicatie in als strategische en creatieve partner. En daar hebben we geen seconde spijt van. Vanaf het eerste contact viel hun no-nonsense aanpak op, waarbij we besloten eerst een nieuw logo en moderne huisstijl te ontwerpen. Door de professionele aanpak en vlotte begeleiding, kozen we ervoor om ook onze website, bedrijfsfolder, mailingtemplate en Google Adwordscampagne aan hen uit te besteden. Nu hebben we een full service communicatiepartner waar we het hele jaar door op kunnen rekenen!

Branding Website Google Ads