Testimonials
Testimonials - Alex Onclin

Alex Onclin Marketing Wijnhuis Christiaens

"A phone call that changes your business." Laat me zo het eerste contact met (Bart) De Witte omschrijven. We waren anno 2017 op zoek naar een geschikte partner die ons kon helpen om de Google Ads campagnes af te stemmen op onze visie. De Witte heeft zich meteen opgeworpen als een betrouwbare partij met een open en directe communicatie waarbij onze verwachtingen snel, accuraat en kostenefficiënt ingevuld werden. Geen praatjes, excuses of loze beloftes! Onze beslissing was snel gemaakt toen we in 2021 onze webshop naar de “next level” wilden brengen. De Witte heeft ons in een totaalproject begeleid van A tot Z met een scherp oog voor detail en vooruitstrevend meedenken. De eerstelijns communicatie met de helpdesk en de hands-on mentaliteit van hun medewerkers zorgen ervoor dat wij ons online verhaal graag bij Bart en co onderbrengen.

Website Google Ads
Testimonials - Ronny Tiri

Ronny Tiri Marketing Manager Hasco Invest

Ik werk ondertussen al enkele jaren samen met De Witte Communicatie en heb hen leren kennen als een partij die zijn job serieus neemt. Eerlijke communicatie, correcte budgetten en geen losse eindjes of onverwachte verrassingen na oplevering van een project. Door hen van bij het begin te betrekken bij onze projecten kunnen we met hun technische knowhow projecten opzetten die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid en voor ons en onze binnendiensten het werk gemakkelijker maken. Ondertussen vertrouwen we de communicatie van onze grootste business unit volledig aan hen toe: websites, Google Ads, social media, copywriting, design … Met een partner als De Witte Communicatie kan ik zonder zorgen op mijn twee oren slapen.

Website Google Ads Social Media Content Design
Testimonials - Bart Beckers

Bart Beckers Bestuurder STiDO

Via een externe opleiding kwam ik in contact met De Witte Communicatie. Aanvankelijk gaven ze ons een helpende hand met Google Ads, maar toen we toe waren aan een nieuwe website stonden ze ook klaar om ervoor te zorgen dat die aan alle communicatie-eisen voldeed. Als ondernemer met een drukke agenda vind ik het fijn dat ik bij De Witte alle communicatie- en marketingdiensten onder één dak vind en één vast aanspreekpunt heb. Alles wordt efficiënt gecoördineerd en met de nodige kennis van zaken opgevolgd. Verder kan ik de proactieve aanpak erg appreciëren. Ze komen zelf met ideeën en nemen initiatief om de continuïteit van onze communicatie te verzekeren. We zitten regelmatig samen om de resultaten te bekijken, waaruit lessen worden getrokken om bij te sturen waar nodig. Het gaat dus niet louter om het besteden van een budget, maar om een optimale inzet van de beschikbare middelen met daarnaast ook aandacht voor de organische vindbaarheid. Ik hecht veel belang aan een open en eerlijke communicatie en dat zit bij De Witte zeker goed.

Website Google Ads Social Media Design Content
Testimonials - Jurgen Oben

Jurgen Oben Afgevaardigd bestuurder Oben

Toen we na de verhuis van onze kantoren en productiehallen op zoek moesten naar een ander communicatiebureau, vonden we onze nieuwe partner vlak langs de deur! De Witte Communicatie trok één consequente lijn in al onze communicatie-uitingen die zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid bij al onze klanten en leveranciers. Dit resulteerde onder meer in onze baseline "zorgeloos wooncomfort", een nieuwe website, een YouTube kanaal met enkele nieuwe instructiefilmpjes en een versterkte visibiliteit naar de (ver)bouwer en architect. Daarnaast werden er samen met hen enkele succesvolle acties uitgewerkt om de nieuwe toonzaal in de "the picture" te zetten. De Witte = "zorgeloze communicatie" :-)

Website Advertising Google Ads Social Media Design
Testimonials - Jeremy Looijer

Jeremy Looijer CEO BMLE

Als pionier in de etiket- en papierrollenwereld was het voor ons hoog tijd om de uitstraling van ons merk te herbekijken. Om dit te realiseren, schakelden we De Witte Communicatie in als strategische en creatieve partner. En daar hebben we geen seconde spijt van. Vanaf het eerste contact viel hun no-nonsense aanpak op, waarbij we besloten eerst een nieuw logo en moderne huisstijl te ontwerpen. Door de professionele aanpak en vlotte begeleiding, kozen we ervoor om ook onze website, bedrijfsfolder, mailingtemplate en Google Adwordscampagne aan hen uit te besteden. Nu hebben we een full service communicatiepartner waar we het hele jaar door op kunnen rekenen!

Branding Website Google Ads