E-mailings, een dankbaar communicatiemiddel

Je doelgroep betaalbaar en efficiënt bereiken?
Stuur e-mailings die gelezen worden!

  • Responsive design
  • A/B testen voor maximaal resultaat
  • Advies bij inhoud en onderwerpregel
  • Uitwerken mailingflows
  • Analyse van de resultaten

Meetbare resultaten, een relatief lage kost en inzetbaar voor verschillende doeleinden zijn e-mailings absoluut nog relevant in het huidige communicatielandschap. Ons team staat voor je klaar van het bedenken van topics tot en met de rapportage na verzending.  

Verrassend veelzijdig

Uitnodigingen, commerciële boodschappen, nieuwsbrieven… E-mailings zijn multifunctioneel inzetbaar en wanneer ze de juiste snaar raken, tonen ze ook steevast hun effectiviteit. Daarvoor kan je rekenen op de hulp van onze communicatieadviseurs. Via A/B tests achterhalen ze welke theorieën werken en welke elementen de meeste clicks en open rates opleveren. Ook hun inzicht in het opzetten van een mailingflow bij een aankoopproces is van onschatbare waarde.

Transparant cijfermateriaal

Direct na verzending zijn de eerste cijfers beschikbaar in de mailingtool. Uitgeschreven contacten, geopende topics en doorkliks geven je inzicht in wat wel en niet werkt in je e-mailing. We bekijken en analyseren de cijfers samen en sturen topics of ontwerpen bij. Alles in functie van het door jou gewenste resultaat.

E-mails als maandelijkse communicatielijn

Het engagement voor een maandelijkse tot driemaandelijkse digitale nieuwsbrief is snel genomen, de uitwerking ervan durft wel eens te haperen. Daarom komt ons team ‘to the rescue’. Copywriters helpen je bij de topickeuze, het uitwerken van teksten of het maken van een pakkende onderwerpregel. Het design leggen we in de handen van onze grafische ontwerpers terwijl de communicatieadviseurs met hun expertise de e-mailings uit de spamfilters houden.

Mailings sturen die gelezen worden!
Mailings sturen die gelezen worden!

Bekijken hoe mailings passen in jouw communicatiestrategie of wil je beroep doen op ons team om jouw mailverkeer in goede banen te leiden? De Witte Communicatie luistert tijdens een goed gesprek graag naar je wensen en noden.

Ik wil mailings versturen

Enkele referenties

First Lego League
GPS time
Spaas
Stradus
Swijsen-Schepers
Oben
Silentis