E-mailings

Van het bedenken van topics tot en met de rapportage van verzending. De Witte Communicatie verzorgt het totaalplaatje voor je e-mailings en nieuwsbrieven. Een service die heel wat klanten weten te waarderen.

E-mailings

Een dankbaar communicatiemiddel! Je volgt ze makkelijk op, meet duidelijke resultaten en dat aan een relatief lage kost. Ons team helpt je bij het opzetten van de mailing, de lay-out en het verzorgen van je commerciële teksten. Uitgeschreven contacten, geopende topics en doorkliks zijn direct na verzending beschikbaar.

Deholi Emailing

E-newsletters

Maandelijks of driemaandelijks. Intern of extern. Welke nieuwsbrief je ook voor ogen hebt, bij De Witte Communicatie weten we er raad mee. Met een digitale nieuwsbrief hou je bestaande en potentiële klanten op de hoogte van wat er speelt binnen jouw bedrijf. Dankzij mailingtools zijn de cijfergegevens ook direct beschikbaar. Daarnaast proberen we via A/B testing verschillende theorieën uit om te achterhalen welke elementen de meeste clicks en open rates opleveren. Handig om de topics van je volgende nieuwsbrief nog beter op je doelgroep af te stemmen.

Een jarenlange ervaring in het maken van eigen media voor bedrijven maakt dat onze ondersteuning verder reikt dan enkel de opmaak en de verzending van jouw nieuwsbrief. We denken mee over topics die gebracht kunnen worden en onze redactie kan het schrijven van de (commerciële) artikels volledig op zich nemen.