Ons creatief team

Hier zijn ze dan: de mensen die van jouw communicatieproject telkens weer een succes weten te maken. Wij stellen je graag het team achter het communicatiebureau voor en dat doen we -no-nonsense gewijs- met hun goede en minder goede kantjes. Samen vormen ze een ijzersterk team dat bruist van de creativiteit.

Bart De Witte

Bart De Witte
Begeesterd Bedrijfsleider

Ondernemen zit hem in het bloed. Sterk in het verzinnen van eigen spreekwoorden. Opgelet: durft schaamteloos zijn mening te verkondigen. Heeft genoeg decibels voor het hele bureau.

Joke Van Beurden

Joke Van Beurden
Leading Lady

Sleutelt aan elk project, idee en concept tòt het plaatje klopt. ‘s Ochtends aanspreken op eigen risico. Sport ’s avonds als compensatie voor de calorieën van overdag.

Jelle Van Endert

Jelle Van Endert
Digital Dude

Heeft als Google missionaris het doel elk bedrijf te digitaliseren en klaar te stomen voor de toekomst. Durft al eens een vette schijf te draaien in het weekend en heeft zijn carrière in de gymnastiek volledig gemist.

Hilke Schraepen

Hilke Schraepen
Maniakaal Manusje-van-alles

Brengt de sfeer erin met gevatte opmerkingen, aanstekende alliteraties en stevige oneliners. Vertoont trekjes van een crazy cat lady, maar is even aaibaar als haar pluizige huisgenoot.

Els Leeten

Els Leeten
Perfectionistisch Productieleider

Trekt sprintjes bij hoogdringendheden. Ziet elke dubbele spatie, spel- of grammaticafout en is onze levende verjaardagskalender. Praat graag en regelmatig. Ook tegen zichzelf.

Tim Vanhoorneweder

Tim Vanhoorneweder
Rigoureus Redacteur

Voormalig leraar Nederlands-Engels die een nieuwe carrière vond als taalpurist. Leeft voor de liefde van de taal en heeft een gepast weetje voor ieder onderwerp.

Marijke Verlinden

Marijke Verlinden
Goochelende Graficus

Maakt alle grafische concepten groots, behalve logo’s. Die heeft ze liever klein. Heeft een sterke voorkeur voor print, maar spreekt ondertussen ook al wat digi-taal.

Katrien Vandeur

Katrien Vandeur
Wervelende Webdesigner

Werkt aan supersonische snelheden aangevuurd door koffie en energiedrankjes. Spreekt niet veel, haar grafische concepten doen dat gelukkig wel.

Robin Huysmans

Robin Huysmans
Samenwerkend Stagiair

Bouwde niet alleen zijn huis, maar ook grafische concepten voor hij zich omschoolde tot webdesigner. Springt na een dagje achter de computer al eens op de fiets om de beentjes los te gooien.