Aangezien meer dan 90% van de internetgebruikers hun zoektocht naar een product, dienst of firma online start, is gevonden worden in Google belangrijker dan ooit. Een goed opgezette Google Adscampagne zorgt ervoor dat jij online ‘in the right place at the right time’ bent.

Google Ads - 1

Waarom kiezen voor Google Ads?

Meer leads genereren, werken aan naambekendheid of streven naar de eerste positie in de zoekresultaten… Google Ads biedt heel wat voordelen waarvan een hoge relevantiegraad, instelbare regio’s en budget én volledige meetbaarheid er maar enkele zijn. De belangrijkste troef van Google Ads is misschien wel het bereiken van mensen die (actief) op zoek zijn naar jouw product/dienst. Én de stap tot aankoop nog kleiner maken.

Google Ads - 2

Onze werkwijze

Met een opleiding van een halfuurtje maken we al onze klanten wegwijs in de complexe wereld van Search Engine Advertising (SEA). Daarna bepalen we samen hoe Google Ads binnen jouw bedrijfsstrategie past, stellen we de zoekwoorden en advertenties op en bekijken we de kwaliteit van je landingspagina(‘s), de regiotargeting en het nodige budget. Eens jouw campagne live staat, optimaliseren we voortdurend zodat je steeds de beste resultaten behaalt. Maandelijks ontvang jij een rapportage die je een overzicht geeft van de belangrijkste cijfers.

Google Ads - 3

Erkend Google Ads Partner

Met meer dan 10 jaar ervaring en als officiële Google Partner zijn we experts in het opzetten van Google Adscampagnes, zowel op Search als Display, in B2B- als B2C-markten, zowel nationaal als internationaal. Wil jij je online leads graag verhogen, dan is de keuze van een goede Google Ads partner cruciaal.

Google Ads opleiding
Schrijf je hier GRATIS in!

Maak kennis met Search Engine Advertising.
Samen halen we méér resultaat uit jouw SEA-campagnes!

Schrijf je hier in
Referentie Comfort Energy
Referentie Oben
Referentie Ford Limburg
Referentie Spaas
Referentie Swijsen-schepers
Referentie STiDO