Verhoog je omzet met Google Ads

Ontdekken hoe Google Ads je bedrijf online kan versterken?
Vraag het aan onze experts!

  • Controle over regio en budget
  • Gratis opleiding
  • Officiële Google Partner
  • Ook beeld- en videoadvertenties
  • Maandelijkse rapportage en optimalisatie

Verhoog je omzet met Google Ads

Aangezien meer dan 90% van de internetgebruikers hun zoektocht naar een product, dienst of firma online start, is gevonden worden in Google belangrijker dan ooit. Een goed opgezette Google Adscampagne zorgt ervoor dat jij online ‘in the right place at the right time’ bent.

Waarom kiezen voor Google Ads?

Meer leads genereren, werken aan naambekendheid of streven naar de eerste positie in de zoekresultaten… Google Ads biedt heel wat voordelen waarvan een hoge relevantiegraad, instelbare regio’s en budget én volledige meetbaarheid er maar enkele zijn. De belangrijkste troef van Google Ads is misschien wel het bereiken van mensen die (actief) op zoek zijn naar jouw product/dienst. Én de stap tot aankoop nog kleiner maken.

Ik wil starten!

Google ads opleiding

Schrijf je hier GRATIS in!

Onze werkwijze

Met een opleiding van een halfuurtje maken we al onze klanten wegwijs in de complexe wereld van Search Engine Advertising (SEA). Daarna bepalen we samen hoe Google Ads binnen jouw bedrijfsstrategie past, stellen we de zoekwoorden en advertenties op en bekijken we de kwaliteit van je landingspagina(‘s), de regiotargeting en het nodige budget. Eens jouw campagne live staat, optimaliseren we voortdurend zodat je steeds de beste resultaten behaalt. Maandelijks ontvang jij een rapportage die je een overzicht geeft van de belangrijkste cijfers.

Erkend Google Ads Partner

Met meer dan 10 jaar ervaring en als officiële Google Partner zijn we experts in het opzetten van Google Adscampagnes, zowel op Search als Display, in B2B- als B2C-markten, zowel nationaal als internationaal. Wil jij je online leads graag verhogen, dan is de keuze van een goede Google Ads partner cruciaal.

Een vraag over Google Ads?
Vraag het aan onze experts
*
*

Ontdekken hoe Google Ads je bedrijf online kan versterken?
VRAAG HET AAN ONZE EXPERTS!

Of bel ons op +32 (0)11 39 82 90

Enkele referenties

Swijsen-Schepers
Spaas
Oben
First Lego League
GPS time
Stradus
Silentis